Dutch English
textlogo facebook_link


slash_lightConcerten
slash_lightGitaar bazaar slash_lightEnsembleweekend
concerts
bazaar
ensemble_weekend
Het Internationaal Gitaarfestival Zwolle organiseert (vanzelfsprekend) tijdens het festival een aantal concerten. In het nieuwe seizoen komt daar een aantal concerten bij, door het hele jaar, en niet alleen in Zwolle! De concerten worden georganiseerd in samenwerking met een aantal partners.
[lees meer]
De Gitaar Bazaar is meer dan een beurs! Er zijn gitaren te bewonderen in alle prijsklassen, en.. je kunt ze uitproberen. Er worden verder allerlei activiteiten georganiseerd voor de ware gitaarliefhebber; miniconcerten, veel informatie, bladmuziek en veel meer!
[lees meer]
Het ensembleweekend is er voor de amateurgitarist. Er wordt gespeeld in ensembles die worden gecoached door professionele gitaristen. Er wordt rekening gehouden met verschillende speelniveaus.
Nieuw dit jaar is de repetitie met het groot ensemble in het weekend  voor de einduitvoering. Benieuwd geworden?
[lees meer]

horizontal_line
slash_darkLaatste nieuws slash_darkBinnenkort slash_darkNieuwsbrief
18 juni 2013
Met trots presenteren we onze SPLINTERNIEUWE website! We hebben vanzelfsprekend ons best gedaan om de website vanaf het begin zoveel mogelijk compleet en foutloos te maken. Mocht u toch fouten tegenkomen of als er zaken ontbreken, laat het ons weten! Stuur ons een bericht via ons
contact formulier


International Guitarfestival Zwolle, 45e editie!
Het komende Internationaal Gitaarfestival Zwolle vindt plaats, geconcentreerd rondom de twee weekenden van 18 tot 27 oktober 2013.
Lees hier meer over het programma

(email)

(name)horline


provincie zwolle artez
horizontal_line
© Stichting Gitaarweken Zwolle